top of page

Over ons

Eén aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden

BuildingLab is een jong en dynamisch bedrijf, maar de directie en medewerkers hebben reeds vele jaren ervaring in de projectbouw en projectontwikkeling, zowel in nieuwbouw, renovaties, utiliteitsbouw en met een bijzondere interesse voor maatschrijnwerk. 

 

Dankzij ons eigen atelier, ervaren werkkrachten en professionele materialen, zijn wij flexibel naar uitvoeringstermijnen en kunnen we een brede waaier opdrachten aan. 

 

Door onze ervaring weten we welke eventuele vertragingen en problemen er zich kunnen voordoen. Om hierop te anticiperen hebben we naast een handige planningstool ook regelmatige plannings- en werfvergaderingen. Dankzij deze strakke communicatielijnen, vermijden we lange wachttijden en weten we onze prioriteiten te stellen. Hierdoor leveren we een constante aan vakmanschap en topservice. Wij hechten belang aan een consequente opvolging van de kleinste tot de grootste projecten en houden van een open communicatie met onze klanten, zodat ze weten dat ze op ons kunnen rekenen.

Wat doen wij?

Bouwcoördinatie, B2B-schrijnwerk, cleaning services, renovatieprojecten, nieuwbouwprojecten, ... Wenst u meer informatie over een van deze onderdelen? Kijk dan gerust verder op onze website waar wij per onderdeel meer uitleg geven.

 

Onze aanpak

 

Afdeling bouwcoördinatie/ aanneming

Wij denken met de opdrachtgever mee wat de beste aanpak is om binnen de vooropgestelde budgetten en termijnen tot een optimaal resultaat te komen. Dankzij planningstools, afspraken met leveranciers, ervaren mensen en een adequate opvolging brengen wij elk project tot een goed eind. Door de jarenlange ervaring van ons team hebben wij heel wat connecties binnen de sector met leveranciers en onderaannemers + weten we bij welke instanties we moeten aankloppen voor vergunningen, aansluitingen en andere aangelegenheden.

 

​Afdeling cleaning

Wij werken met biologische producten om zo een hygiënische en veilige omgeving te creëren voor zowel onze medewerkers, de natuur en de bewoners. De medewerkers krijgen gerichte opleidingen omtrent materiaalkennis, diverse ondergronden, de verschillende behandelingen etc. Of het nu gaat om historische gebouwen, luxejachten of moderne parkeergarages, wij hebben de juiste materialen en mensen om uw cleaningopdracht tot een schitterend resultaat te brengen. 

 

Schrijnwerk

Alles begint met een nauwkeurige opmeting. Deze wordt uitgewerkt en vervolgens vervaardigd in ons atelier met moderne machines, gedreven vakmensen en kwalitatieve materialen. Uw maatschrijnwerk kan afgehaald worden aan ons atelier of geleverd en geplaatst worden door ons team.

Geïnteresseerd?

​Heeft u vragen of zou u graag een afspraak met ons willen maken? Neem dan nu contact met ons op.   

bottom of page