top of page
Historisch gebouw.png
Het verhaal achter de passie

BuildingLab is een bedrijf gevestigd in Sint-Truiden, dat gespecialiseerd is in de renovatie / restauratie van historische gebouwen en hoogwaardig binnen- en buitenschrijnwerk. Met een team van ervaren professionals en vaste / geselecteerde onderaannemers, streven wij ernaar om architectonische schatten te herstellen naar hun voormalige glorie door middel van vakmanschap, ambachtelijke vaardigheden en moderne technologieën. Wij stellen alles in het werk om historische panden in hun oorspronkelijke grandeur te herstellen.

BuildingLab is een jong en dynamisch bedrijf, maar de directie en medewerkers hebben reeds vele jaren ervaring in de projectbouw en projectontwikkeling, zowel in nieuwbouw, renovaties, utiliteitsbouw en met een bijzondere interesse voor maatschrijnwerk. 

 

Dankzij ons eigen atelier, ervaren werkkrachten en hoogstaande materialen, zijn wij flexibel naar uitvoeringstermijnen en kunnen we een brede waaier opdrachten aan. 

 

Door onze ervaring weten we welke eventuele vertragingen en problemen er zich kunnen voordoen. Om hierop te anticiperen hebben we naast een handige planningstool ook regelmatige plannings- en werfvergaderingen. Dankzij deze strakke communicatielijnen, vermijden we lange wachttijden en weten we onze prioriteiten te stellen. Hierdoor leveren we een constante aan vakmanschap en topservice. Wij hechten belang aan een consequente opvolging van de kleinste tot de grootste projecten en houden van een open communicatie met onze klanten, zodat ze weten dat ze op ons kunnen rekenen.

Meer informatie:

Heeft u vragen of zou u graag een afspraak met ons willen maken? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand invulformulier of via mail / telefoon.

Over ons

bottom of page